Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la celebració de la Festa de Tardor, que concentrarà el gruix de les activitats des de dimecres 10 fins al diumenge 14 d’octubre. El correfoc infantil, el concurs de pesca i l’assaig general del seguici són alguns dels actes programats per escalfar els motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor.

El dissabte 6, a les 19.30 h, tindrà lloc una tabalada a la plaça de les Roses, seguida del correfoc de colles infantils que recorrerà, a partir de les 20.30 h, els carrers dels barris de Can Calders i La Salut.

El diumenge 7, de 8 a 13 h, tindrà lloc a la platja del Prat la 1a Concentració de pescadors de Sant Feliu i el IX Concurs de Pesca de la Festa de Tardor, a càrrec de la Societat de Pescadors Esportius de Sant Feliu. El mateix diumenge, a partir de les 9.30 h, es farà l’assaig general del seguici a la plaça de Lluís Companys, on també es podran comprar barrets, mocadors, ulleres i figures de les colles de la Festa de Tardor.

Conte i exposició de l’imaginari de la ciutat

Amb la voluntat de reinventar-se i sorprendre la ciutadania amb propostes inèdites any rera any, la Festa de Tardor d’aquest 2018 incorpora alguna novetat en el seu desenvolupament. Una de les mes assenyalades és l’edició del conte del seguici per completar els contes de la Festa de Tardor. Totes les bèsties, totes les colles i tots els gegants apareixen en aquest llibre il·lustrat per Mar Coronado amb la col·laboració de les entitats i colles de Fets. La inauguració del conte del seguici i l’exposició “El nostre seguici i ball d’entremesos” tindrà lloc el dimarts 9 d’octubre, a les 19 h, a la sala d’exposicions de la planta baixa del Palau Falguera.

Lluís Monfort i Joan Ribas, Mocadors d’Honor

Una altra de les novetats d’enguany és que de manera extraordinària el ple de l’Ajuntament de Sant Feliu va aprovar per unanimitat concedir el Mocador d’Honor de la Festa de Tardor 2018 a dues persones, Lluís Monfort i Joan Ribas. Aquesta distinció municipal ha estat concedida,  segons els membres de la Comissió dels Mocadors d’Honor, pel que simbolitza la capacitat d’enteniment i de col·laboració entre persones a l’hora de fer un treball col·lectiu. La proposta del nomenament ha sortit de les colles de la ciutat i, posteriorment, ha estat aprovada per unanimitat a la Comissió de Mocadors d’Honor. El lliurament del Mocador d’Honor que obrirà la Festa de Tardor 2018 tindrà lloc el dimecres 10 d’octubre, a les 19 h, des del balcó de l’Ajuntament.

Torna l’oferta del ‘Canya Sant Feliu’

La Festa de Tardor repeteix per vuitè any consecutiu la campanya ‘Canya Sant Feliu‘ a partir del divendres 5 d’octubre. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament, compta enguany amb la participació duna quarantena de bars i restaurants de la ciutat que se sumen a l’experiència de traslladar l’esperit festiu fins aquests establiments. Així, tots els locals adherits a la campanya ofereixen fins al diumenge 14 d’octubre una canya i una tapa per només 2 euros. L’objectiu és promoure el consum als establiments de restauració de la ciutat durant els dies de la Festa de Tardor, i alhora oferir una opció econòmica als ciutadans i ciutadanes perquè puguin gaudir de la celebració al carrer.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here