La consellera de Presidència de la Generalitat, Elsa Artadi, ha nomenat com a assessor a l’alcalde de Molins de Rei (Barcelona), Joan Ramon Casals (PDeCAT), investigat per Fiscalia per presumpta desobediència en haver donat suport a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Segons publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), Casals exercirà funcions de definició de polítiques estratègiques; assessorarà en tendències i factors econòmics, polítics i socials a Artadi i centralitzarà la documentació i els indicadors més rellevants per a la Conselleria.

També realitzarà informes, estudis i propostes sobre iniciatives de la Conselleria i estarà al càrrec dels contactes informatius entre departaments.

La retribució d’aquest lloc correspon a la de funcionari de grup A, amb un complement específic de 37.889,88 euros, detalla la resolució de nomenament, datada el 3 d’octubre.

Casals, alcalde des de 2013, va ser diputat de JxSí en l’anterior legislatura catalana però no es va presentar a les eleccions al Parlament del 21 de desembre.

Font: Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here