6 concerts, una exposició, música al carrer i una trobada de swing, entre les propostes

Del 19 d’octubre al 30 de novembre tindrà lloc la XXVII Mostra de Jazz de Sant Boi. Enguany, el certamen inclou 6 concerts, a diferents barris de la ciutat i altres activitats paral·leles relacionades amb aquest gènere musical. Com a novetats de l’edició, hi ha una exposició, música al carrer a càrrec de les escoles de música de la ciutat i una ballada de swing.

En aquesta ocasió visitaran la Mostra dos artistes internacionals de gran nivell. L’hongarès Tony Lakatos , un dels millors intèrprets de saxo tenor del continent europeu, actuarà amb el santboià Toni Solà el dia 26 d’octubre, i la vocalista nord-americana Michele Hendricks , que ha treballat amb George Benson i Al Jarreau, ho farà el 16 de novembre.

La Mostra comptarà amb importants noms del nostre país. A més de Toni Solà, actuaran el pianista Gerard Nieto (19 oct.), el guitarrista Josep Soto (9 nov.), nominat als Grammy llatins, el trompetista Guillermo Calliero (23 nov.) i The Big Jamboree (30 nov.).

La mostra té activitats paral·leles i novetats. Des del dia 5 de novembre es pot veure l’exposició “Night & Day”, de l’artista francesa Michèle Carrandié, amb retrats de 15 personatges de la història del jazz: Ella Fitzgerald, Louis Amstrong, Nat King Vole, Johnny Hodges, Sarah Vaughan, Clifford Brown, Miles Davis, Duke Ellington, Chet Baker, Sonny Rollins, Elvin Jones, Billie Holliday, Thelonius Monk,, John Coltrane, Charlie Parker, Abbey Lincoln i Dexter Gordon.

Per acompanyar els concerts, la Big Band Escola Moderna Cultura F, l’Escola Pilar Villanueva. l’Ecola de Música de l’Escola Llor i la Banda de l’Escola Municipal de Música Blai Net dinamitzen aquests dies l’espai públic amb música en directe en diferents punts de la ciutat.

També hi haurà una sessió dedicada a les famílies, en el marc de la Temporada d’Arts Escèniques, amb el grup The Dumpy Lobsters (18 nov.), una proposta innovadora d’humor i improvisació. La Mostra inclou també una ballada de swing (28 oct.) per convidar tothom a gaudir d’aquest ritme.

PROGRAMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here