Del 5 a l’11 de novembre els municipis de Cornellà, Sant Boi, Sant Feliu, El Prat, Gavà i Sant Joan Despí acullen la cinquena Setmana de la Co-innovació.

La setmana té com objectiu principal fer aflorar idees innovadores al Baix Llobregat i visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori mitjançant el diàleg, la interacció i la participació.

La Xarxa d’Innovació Social Comarcal és la impulsora d’aquesta iniciativa on es reuneixen un seguit d’organitzacions, amb i sense ànim de lucre, de diferents municipis, a més de persones emprenedores i públic en general, amb la intenció de treballar la col·laboració motivada, un enfoc de la cooperació que es basa en la resolució de problemes de manera conjunta.

La nova edició és una invitació per a la reflexió, el diàleg i l’acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil… que aporta solucions eficaces per donar forma als nous temps.

La Xarxa d’Innovació Social Comarcal la formen: CoBoi, el laboratori cívic d’emprenedoria i economia social de Sant Boi; Sant Feliu Innova, la xarxa física i virtual dels innovadors de Sant Feliu; la fundació Ciutat de Viladecans pel foment de la societat del coneixement; Innobaix, l’agència d’innovació del Baix Llobregat, l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Citilab de Cornellà.

Els actes estaran repartits en 7 punts diferents de la comarca: el Citilab de Cornellà,al Casal de Casablanca de Sant Boi, al Co-Innova-Torre del Roser de Sant Feliu, al Starting Gavà, al Centre d’Empreses Fontsanta de Sant Joan Despí i al Centre de Promoció Econòmica del Prat.

Consulteu l’agenda d’actes completa aquí.

Font: Citilab Cornellà 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here