El Club Natació de Molins de Rei ha expressat en un comunicat la decisió de l’organització, de suspendre el partit de la Lliga Mundial de Waterpolo entre les seleccions d’Espanya i Israel 

El BDS i Prou Complicitat amb Israel, juntament amb altres associacions, havien presentat una Carta a l’Ajuntament demanant la suspensió d’aquest partit en base al compromís que el municipi i el consistori havien adquirit amb la defensa dels Drets Humans i el Dret Internacional al sumar-se al BDS. Al escrit demanaven que s’enviés un missatge clar a Israel: “serà aïllat fins que no respecti els drets humans de la població palestina” A més, havien convocat una cassolada contra el racisme i l’apartheid a la mateixa hora i lloc del partit.

El CN Molins de Rei explica al comunicat que per “motius logístics i de seguretat” el partit previst per dimarts a les 20.30h no se celebrarà. Les associacions han manifestat a les seves xarxes socials que aquesta decisió és una “VICTÒRIA indubtable” i han donat les gràcies al Baix Llobregat per la seva determinació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here