El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM i els municipis de Cornellà, Esplugues, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern han signat el conveni de col·laboració per seguir impulsant “La Ruta del TRAM”

La Ruta del TRAM ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i gastronòmics situats a prop de la xarxa del Trambaix. És una campanya de promoció turística ja consolidada que te com a objectiu principal donar a conèixer activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat mitjançant les tres línies del tramvia.

A l’acte de signatura del conveni, celebrat el dilluns dia 5 al Centre Jujol- Can Negre de Sant Joan Despí, hi ha participat el conseller de Turisme del Baix Llobregat, Juan Pedro Pérez; l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz; la regidora de Comerç i Turisme de Sant Feliu, Margarita Llongueras; la regidora d’Alcaldia i Presidència de Sant Just, Gina pol; i el president i drector general del TRAM, Felip Puig i Humberto López Vilalta.

Aquest any, a la Ruta del Tram s’hi sumen les activitats programades per Sant Joan Despí per celebrar els 140 anys del naixement de l’arquitecte Josep Maria Jujol. Tota la informació relativa a la campanya es pot trobar a la web www.reutadeltram.cat Per participar-hi cal entrar a la web, descarregar les promocions i els descomptes, pujar al tram i gaudir de les visites i les activitats d’aquesta ruta TRAMenda!

Font: CTBLL

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here