El 12 de novembre es presenta a Can Comas, amb Marc Ribas i Carme Gasull de mestres de cerimònia, la primera edició de la guia de restaurants i comerços de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, amb el suport d’AGT i la col·laboració de l’Ajuntament del Prat i el Parc Agrari del Baix Llobregat

Carlo Petrini, fundador i president del moviment internacional Slow Food, acompanyarà a Slow Food Barcelona, editora del llibre, en la presentació del seu nou projecte.

La guia “Barcelona Slow Food Guide 2019”, que reuneix a més 100 establiments que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica on els productes de proximitat i els seus productors són la referència. A la guia també esmenta a una trentena de botigues que cultiven també la filosofia de la tradició i l’economia local i de proximitat.

Durant l’acte, que comptarà amb la presència de representants de les diferents institucions, a més de xefs, periodistes i parterns, es farà l’entrega dels Cargols Slow Food a més d’una trentena d’establiments en reconeixement al compromís dels principis #SlowFood.

Gastronomia Made in #SlowFood

Acabada l’entrega, s’ha organitzat un vermut i un dinar amb 7 restaurants del Baix Llobregat i Barcelona, que ensenyaran la vitalitat dels productes locals i de proximitat: Albert Mendiola (Marimorena · Sant Boi de L.), Susana Aragón (Cèntric gastrobar · El Prat de L.), Marc Esteve (Menjador Escolar SlowFood del col·legi St. Paul’s School · Barcelona), David Justo (Ona Nuit · El Prat de L.), Àngel Laguna (Rasoterra · Barcelona), Pere Carrió (Gat Blau · Barcelona) i Fabio Gambirasi (Mala Hierba · Barcelona).

Per reservar el dinar #SlowFood

Per degustar els plats dels xefs #SlowFood, es pot reservar un tiquet de 30€ a http://bit.ly/ReservaDinarSlowFood

Com arribar _ Servei bus des de l’estació Renfe del Prat

• Trajecte Estació Renfe – Can Comas _ A les 10.30, 11 i 11.30 h

• Trajecte Can Comas – Estació Renfe _ A les 14, 14.30 i 16.30 i 17h

Horari

• 11h: Obertura de portes

• 11 a 12h: Mercat de la Terra, Networking restauradors i productors, tour Can Comas…

• 12h: Comença la presentació de la Guia Slow Food. Marc Ribas i Carme Gasull presenten l’acte

• 12,05h: Benvinguda institucional amb Lluís Mijoler (Regidor Promoció de la Ciutat · Ajuntament del Prat de Llobregat) i Marta Majordomo (Regidora Promoció Econòmica · Ajuntament del Prat de Llobregat)

• 12,10h: Marc Ribas i Carme Gasull presenten a Carlo Petrini

• 12,15-12,55h: Discurs de Carlo Petrini, moderat per Marc i Carme

• 12,55h: Daniele Rossi presenta la “Barcelona Slow Food Guide 2019” i els projectes d’Slow Food Bcn

• 13h-13,20h: Marc i Carme criden als restaurants amb Cargol. Petrini lliura la distinció.

• 13,20h: Carlo Petrini tanca l’acte de la presentació

• 13,30h: Aperitiu Slow Food

• 14,15h: Dinar Slow Food. Previ compra tiquet. 30 € http://bit.ly/ReservaDinarSlowFood

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here