El president de la Generalitat assegura que l’independentisme “no va de banderes, himnes o banderes” i sí “de tenir una millor política de sanitat o educació”

L’endemà de l’acord assolit entre el col·lectiu de metges i Salut per desconvocar la vaga de facultatius a l’atenció primària, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha insistit que si el Govern no fa el mateix amb les reivindicacions “justes i legítimes” d’altres col·lectius és per culpa dels 15.000 MEUR de dèficit fiscal que cada any marxen de Catalunya.

Torra, durant una visita a El Prat de Llobregat, ha tornat a qualificar el dèficit fiscal de “dèficit social” i ha recordat que Catalunya genera els recursos necessaris perquè “ningú es quedi enrere”. Tot i deixar clar que seguiran treballant per satisfer totes les reivindicacions, Torra ha remarcat que l’”únic camí” passa perquè Catalunya administri els seus propis recursos. ” L’independentisme no va de banderes, himnes o banderes, i sí de tenir una millor política de sanitat o educació”, ha reblat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here