La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, va realitzar el passat divendres una visita institucional a Sant Boi per reunir-se amb representants municipals i visitar diferents punts d’interès.

La delegada va ser rebuda per l’alcaldessa, Lluïsa Moret i va saludar els membres del Govern i els portaveus dels grups municipals. A més, va signar el Llibre d’Honor de la ciutat.

Cunillera va destacar la importància dels ajuntaments a l’hora d’atendre la ciutadania i garantir-ne el seu benestar. Va oferir, també, diàleg i col·laboració institucional del Govern de l’Estat al que representa. Va detallar que aquesta oferta s’havia vist traduida ja en grans fites com el blindatge de la sanitat universal i de les polítiques socials, la millora de les infraestructures, l’increment de recursos en la lluita contra la violència masclista i el compromís amb el municipalisme.

La delegada del Govern, que porta un temps visitant municipis per conèixer les necessitats territorials i de la ciutadania, va posar en valor el compromís de Lluïsa Moret i del seu equip amb el treball realitzat al municipi, i a més va visitar punts estratègics com la variant de la C-245 i la caserna.

Font: Aj.Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here