El Mamut de Sant Vicenç dels Horts es va unir al Gar-i-Got de Castelldefels en una activitat a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular i diverses colles convidades • El Concert Coral posa la melodia a l’avenç de Festa Major

Veure fotogaleria

El tradicional Correfoc va avançar el passat 1 de desembre els actes de celebració de la Festa Major d’Hivern, que tindrà lloc del 5 al 9 de desembre acompanyada de la fira medieval Castrum Fidelis.

La jornada va començar amb una Tabalada a càrrec del grup de Tabalers de l’Agrupació de Cultura Popular.

Al mateix temps, va tenir lloc la plantada de bèsties a l’Edifici de la República. Poc després començava el Correfoc, organitzat per l’Ajuntament i l’Agrupació de Cultura Popular amb la participació dels Diables (adults i infantils) de Castelldefels, el drac Gar-i-Got i la percussió dels Tabalers de Castelldefels.

L’activitat va comptar com a bèstia convidada amb el Mamut de Sant Vicenç dels Horts, a més de la participació també dels diables de Les Roquetes del Garraf (Sant Pere de Ribes) i els grups infantils els Diablets de Cubelles, el Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma de Sant Feliu de Codines i els Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts.

Concert Coral al Teatre Plaza

Dins del programa de la Festa Major d’Hivern, el Teatre Plaza acollia el passat diumenge el tradicional Concert Coral.

Aquest any el recital va comptar amb la participació de la Coral Germanor, la Coral Margalló, l’Escola Orfeònica de Martorelles i la Societat Coral del Penedès ‘El Coro’ de Vilafranca del Penedès i de la Coral Marinada de Castelldefels.

+ INFO: Programa complet de la Festa Major d’Hivern – Castrum Fidelis 2018

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here