CCOO convocarà mobilitzacions per demanar el manteniment del projecte industrial i de l’ocupació, i reclamar responsabilitats a l’Ajuntament de Sant Joan Despí

El grup Agrolimen, presidit per l’empresari català Artur Carulla, ha anunciat aquest dimecres al comitè d’empresa el tancament del centre de producció de Gallina Blanca a la localitat de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) per traslladar les instal·lacions a Osca, segons CCOO.

La direcció de l’empresa ha explicat que el motiu del tancament es deu a la futura requalificació dels terrenys on està ubicada la planta industrial. A la planta treballen uns setanta treballadors, segons el sindicat. El sindicat ha anunciat que els pròxims dies presentarà un pla de mobilitzacions en defensa de l’ocupació i denunciarà a l’Ajuntament de la ciutat per l’operació immobiliària especulativa.

CCOO reclama a la direcció d’Agrolimen que ‘’reconsideri’’ la decisió i mantingui el projecte industrial a l’àrea metropolitana de Barcelona.El sindicat considera inacceptable que es tanqui la planta industrial per dur a terme una operació immobiliària purament especulativa, sense tenir en compte els llocs de treball i la vida de les famílies que en depenen d’ells. El sindicat vol demanar a l’Ajuntament de Sant Joan Despí que tingui una posició contrària a permetre l’operació especulativa amb aquest sòl industrial.

Font: ACN   Imatge: @ccoo_bll_apag 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here