La cantant de Sant Esteve Sesrovires, ha estat nominada per la BBC als premis BBC Sound 2019. La cadena l’ha considerada una de les deus artistes que tenen una carrera en ascens i l’ha qualificada “d’estrella catalana que ha revolucionat el flamenc”

Rosalía, va publicar fa poc més d’un mes el disc “El Mal Querer” (Sony Music) format per 11 cançons i que narra la historia d’un “amor tòxic” on cada cançó és una etapa diferent que travessa la dona protagonista.

Fins a conèixer el o la guanyadora del guardó, la cadena publicarà cada dia a partir del dilluns 7 de gener els cinc millors artistes a Radio 1 i BBC News.

En edicions anteriors, el guardó ha distingit estrelles com Haim, Sam Smitg, Years&Years i Michael Kiwanuka. Aquest any, al costat de la baixllobregatina Rosalía s’hi troben també nominats Grace Carter, Flohio, Dermot Kennedy, King Princess, Mahalia, Ella Mai, Octavian, Sea Girls i Slowthai.

La selecció ha estat elaborada en base als vots de 135 crítics, DJ, locutors i dels antics nominats Stormzy i Ellie Goulding. El o la guanyadora es coneixerà el dia 11 de gener i distingirà el que serà tendència de l’any següent.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here