La directora general d’Indústria recorda que no entra dins la política industrial del Govern donar ajudes per impedir la marxa d’empreses

La directora general d’Indústria de la Generalitat, Matilde Villarroya, ha assegurat que veu “difícilment reversible” la decisió d’Agroalimen de tancar la planta de Gallina Blanca a Sant Joan Despí. En declaracions als mitjans, Villarroya ha explicat que el Govern s’ha posat en contacte amb l’empresa per solucionar el “problema urbanístic” darrere del seu trasllat a Osca, però alhora, ha admès que “el procés està molt avançat” i que la seva marxa és una “decisió estratègica”: “La situació és difícilment reversible”, ha afegit.

Pel que fa als possibles incentius que hagi pogut oferir Osca a Agroalimen, la directora general d’Indústria ha assegurat que l’executiu català no pot competir amb ells perquè el pressupost no contempla aquest tipus d’ajudes.”Aquest tipus d’ajuts no entren dins de la política industrial del país”, ha dit.

El grup Agrolimen, presidit per l’empresari català Artur Carulla, va anunciar la setmana passada al comitè d’empresa el tancament del centre de producció de Gallina Blanca a la localitat de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) per traslladar les instal·lacions a Osca. La direcció de l’empresa va explicar que el motiu del tancament es devia a la futura requalificació dels terrenys on està ubicada la planta industrial. A la planta treballen uns setanta treballadors, segons els sindicats.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here