Gavà inicia avui les seves festes de Sant Nicasi, Nadal i Reis amb una programació plena de propostes per a totes les edats, unes festes que combinaran les tradicions, la cultura, i la solidaritat

Festivitat de Sant Nicasi

La diada de Sant Nicasi, el 14 de desembre, donarà inici amb la trobada de puntaires a la plaça Blas Infante. La missa solemne a la parròquia de Sant Nicasi, a les 11 hores, donarà pas a la benedicció i tradicional repartiment de panets. La jornada festiva també inclourà “Paraules en escena” a l’Espai Maragall, en què integrants de la Comissió de Teatre Amateur de Gavà posaran en escena les tres obres guanyadores de la tercera edició del concurs d’escriptura dramàtica i el Gavà Winter Festival, a les 23 hores, al pavelló Jacme March.

Aquest dia també es farà l’acte de commemoració dels 30 anys de l’empresa municipal PRESEC, raó per la qual, durant el matí, tothom qui ho vulgui podrà visitar els seus magatzems, situats al a zona industrial, en el decurs d’una jornada de portes obertes.

La commemoració del copatró de Gavà s’allargarà durant tot el cap de setmana amb activitats culturals, esportives i solidàries de les entitats de la ciutat, i dinamització del comerç.

Quan a la programació de Nadal i Reis tornen el Mercat de Natzaret, el Cagatió, l’Home dels Nassos, les sessions de cinema en família, l’activitat “Pam i pipa al xumet” i la visita a la Clau de la ciutat que estarà exposada a la sala de plens de l’Ajuntament entre d’altres. Unes activitats prèvies a l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener que començaran el recorregut per la ciutat a partir de les 19 hores.

Podeu consultar aquí la programació sencera.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here