Els municipis de Gavà, Sant Joan Despí, Viladecans, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Castelldefels, Esplugues, Sant Feliu, Molins, Sant Just i el Prat, a més de l’Hospitalet i Badalona, han aparegut aquest matí amb pintades signades per Arran (l’organització juvenil vinculada a la CUP) i Endavant, en les que s’hi pot llegir “21-D TOMBEM EL RÈGIM”

Aquestes pintades han aparegut per la proximitat del Consell de Ministres que el president del Govern, Pedro Sánchez, celebrarà a Barcelona el proper divendres dia 21.

Salvador Illa, secretari d’organització del PSC, ha anunciat  a través de les xarxes socials que han denunciat als Mossos d’Esquadra les pintades i ha expressat que “La intolerància no fa més que animar-nos a seguir treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots” A més, la federació del PSC del Baix Llobregat ha expressat el seu rebuig per aquestes pintades senyalant que “qui parlen de respecte actuen sense ell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here