Aquesta reedició compta amb un disseny nou i recull la informació més important sobre la biodiversitat, història i ocupació humana, aprofitament socioeconòmic i ús públic del Parc Agrari. També conté una selecció dels diversos punts d’interès d’aquest espai natural protegit, amb una breu explicació i ubicats en el mapa del Parc. El nou desplegable es completa amb la relació d’accessos i dels seus equipaments

El díptic és de gran ajuda a l’hora de decidir i organitzar sortides al Parc ja que ofereix una selecció dels punts d’interès més destacables i la informació bàsica sobre els indrets escollits situats en un mapa de l’espai natural. Entre d’altres, la tria inclou la Masia Can Comas, el mirador dels avions, el pont de Nelson Mandela, les basses de Cal Dimoni o els aiguamolls de Molins de Rei. També hi ha informació sobre les cooperatives agrícoles i els mercats de pagès.

Els diversos accessos per carretera, autobús, taxi i ferrocarril així com la llista d’equipaments del Parc (

Podreu trobar el nou desplegable a l’Oficina, centre d’informació del Parc o

Fins al moment, s’han reeditat els desplegables corresponents a la Xarxa de Parcs Naturals, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera i Parc del Castell de Montesquiu. Durant el 2019 es publicaran i distribuiran els corresponents a la resta d’espais protegits que formen la XPN.

Font: https://parcs.diba.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here