L’Ajuntament de Sant Joan Despí i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) han signat un conveni de col·laboració per a l’organització de les Jornades Internacionals sobre Josep Maria Jujol que se celebraran l’any 2019. El doctor en Arquitectura Guillem Carabí, d’UIC Barcelona, s’encarregarà de la direcció d’aquestes jornades científiques.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el rector d’UIC Barcelona, Xavier Gil, han subscrit aquest dimecres 19 de desembre l’acord de col·laboració entre les dues institucions per a la promoció de l’Any Jujol140.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament i UIC Barcelona estableixen un marc de col·laboració i cooperació per al disseny i la difusió d’activitats relacionades amb el 140 aniversari del naixement de Jujol.

En aquest sentit, Guillem Carabí, doctor en Arquitectura per UIC Barcelona School of Architecture, assumeix la direcció de les Jornades Internacionals Jujol, que tindran lloc durant el mes de setembre de 2019, coincidint amb la cloenda de l’Any Jujol140. Carabí és un gran especialista en Jujol i ha escrit diversos llibres i articles sobre la seva arquitectura.

Guillem Carabí s’encarregarà de la direcció del programa d’activitats adreçat al públic especialitzat i de la selecció de temes, projectes i ponents d’unes jornades internacionals que contribuiran a aprofundir en el coneixement científic sobre la figura i l’obra de Jujol, un dels objectius de l’Any Jujol140.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha manifestat que les jornades “seran un espai de debat ampli sobre Jujol i la seva obra amb voluntat de projecció internacional”.

Font: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here