El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha posat en marxa el passat divendres 14 de desembre el programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social impulsat per la Generalitat de Catalunya.

El programa té com a objecte la realització de projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

Per a la realització d’aquest programa, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 101.463,35 euros, amb els quals es podran realitzar actuacions d’orientació laboral, actuacions de coneixement de l’entorn productiu, apropament a les empreses i prospecció laboral captació de personal tècnic i ajuts de transport i incentius.

Fins a un total de 54 persones podran participar en el programa i d’aquestes, 20 hauran de ser persones aturades de llarga durada i la resta persones aturades.

Les persones que podran participar en aquest projecte hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Cervelló.

El programa UBICAT es desenvolupa amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Les persones interessades en participar en aquest programa hauran de contactar amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat mitjançant l’adreça de correu electrònic ubicat@elbaixllobregat.cat

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here