El número 58499 és el primer premi de la Grossa de Cap d’Any i s’ha repartit al Prat de Llobregat, Terrassa i Barcelona.

Aquest primer premi està dotat amb 200.000 euros per cada bitllet de 10 euros. Els números anteriors, el 58498 i el 58500, estan dotats de 2.000 euros per cada bitllet de 10 euros, els números acabats en 8499 amb 1.000 euros, els acabats amb 499 amb 250 euros, els acabats amb 99 amb 35 euros i els acabats en 9 amb 20 euros.

És l’únic premi que ha caigut al Baix Llobregat, els altres números s’han repartit a Masies de Voltregà, Sant Feliu Sasserra, Centelles, Badia del Vallès, Barcelona, Valls, Vilanova del Vallès, Mataró, Tona, Piera, Salou i Banyoles.

Aquesta és la sisena edició del sorteig i s’hi ha afegit algunes novetats com l’augment dels preus dels bitllets i també dels premis, i l’aparició de tres nous premis.  Els presentadors del sorteig d’enguany han estat Llucià Ferrer i Anna Bertran.

Si has estat un dels afortunats o afortunades els premis poden cobrar-se durant els 90 dies després del sorteig, és a dir, fins el dia 31 de març del 2019, a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639 a Barcelona. Si el número està adquirit per internet, es cobraran automàticament des d’on es van adquirir els bitllets. En cas que el premi sigui igual o inferior a 120 euros, també es podrà cobrar als punts de venda habituals que comercialitzen amb Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal. Sobretot, no us oblideu el bitllet original!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here