La 26ena edició de la Fira Infantil de Nadal va tancar les seves portes el passat da 31, després d’onze dies en els que l’han visitada més de 20.000 persones.

Els nens i nenes han pogut gaudir de moltes activitats, com les demostracions dels gossos del cos de la Guàrdia Urbana, el karaoke o tallers de manualitats. Per als infants més moguts també s’hi trobaven castells inflables i esports, i per als més petits de tots racons de joc simbòlic, la ludoteca i les atraccions típiques de fires.

La Fira, amb un total de 8.300 metres quadrats d’oferta lúdica i educativa, s’ha posicionat entre les millors fires nadalenques de l’entorn, posant de manifest el perfil familiar de les persones que l’han visitada.

La majoria dels assistents han entrat en unitats familiars amb una mitja de dos menors, tot i que n’hi ha hagut amb tres o més. Cal destacar que, per a entrar a la Fira només pagaven els infants entre 2 i 12 anys, els adults entraven gratuïtament. Molts esplais i entitats de la ciutat també han aprofitat l’ocasió per a portar la seva canalla a la Fira Infantil de Nadal de Cornellà.

La fira tanca les seves portes fins el Nadal del 2019.

Font: procornella

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here