De la mà del seu fundador, Antoni García, i amb el Club Joventut Bàsquet Castelldefels a l’organització, la Sant Silvestre de Castelldefels tornava el passat 31 de desembre a cloure l’agenda esportiva de l’any. La tradicional prova atlètica, coneguda com la Cursa del Capó, va comptar amb la participació d’unes 170 persones. La cursa arribava a la XXXVI edició i es consolida com la més antiga del Baix Llobregat.

Com marca la tradició, a més dels trofeus per als tres primers de cada categoria, el guanyador i guanyadora de la general, Miquel Domènech (Club Atletisme Gavà) i Judith Corachán (Tricbm Calella), es van endur per quart any consecutiu l’emblemàtic pollastre capó que dóna nom a la cursa. En categoria infantil, els primers van ser Hugo Rivilla (Independent) i Neus Ciruelos (Gavà Triatló).

La prova es va disputar sobre dues distàncies: infantil (1.500 m), i sènior (3.000 m). La sortida i arribada estaven situades al carrer Primer de Maig.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)