Els Reis de l’Orient també arriben al Baix Llobregat la nit més màgica de l’any! Per als que encara no hagin entregat la seva carta o per als que vulguin recollir algun caramel del seu rei preferit, repassem les Cavalcades dels municipis del Baix Llobregat.

Abrera: A les 17.45 arribada del Patge Viu-Viu per rebre ses majestats els Reis Mags d’Orient a la Plaça de l’Església, amb La Banda i el Taller d’Orquestra per amenitzar. A les 18.00h inici de la cavalcada i a les 20.00h final. Organitza la Comissió de Reis i Patges i Col·labora l’Ajuntament d’Abrera, la Regidoria de Cultura i l’Escola Municipal de Música. Recorregut: Psg de l’Estació – c/Llobregat – C/ de Josep Tarradellas – Avda. de la Generalitat – C/Sant Jaume – C/ d Rebato – Avda. de la Generalitat – Aturada a l’Església – Psg. de l’Església – Rambla del Torrentet

Begues: A les 18.00h des de l’avinguda Pare Manyanet fins a l’Ajuntament passant pel carrer Torres Vilaró. Organitzada per Joves pel Nadal. L’alcaldessa els oferirà la clau màgica que obre totes les portes de les cases. Finalitzarà a la Nau.

Castelldefels: A les 12.00h arriben Ses Majestats amb camell per la sorra de la platja a l’alçada de l’Avinguda República Argentina. A les 18.00h s’inicia la cavalcada pels carrers de la ciutat.

Castellví de Rosanes: A les 18.3h arriben Ses Majestats per l’av.Mare de Déu de Montserrat, seguint l’estel de la Cadireta. Rebran a l’alcalde i als infants a la sala del CCR i repartiran els regals. Està organitzada pels Amics dels Reis de Castellví.

Cervelló: Des del carrer Raval Bassons a les 18.00h amb aturada a l’Església de Sant Esteve. Els Reis seran rebuts a l’Ajuntament on se’ls lliuraran les claus del poble. Al pavelló Xavier Ballber rebran en persona totes les cartes de grans i petits.

Collbató: A les 18.15 està previst que els Reis baixin des de les Coves de Montserrat a l’Ermita de la Salut, acompanyats de nens amb globus-led. A partir de les 19.00h la Caravana Reial recorrerà Collbató i a les 20.30h hi haurà la salutació reial i institucionals.

Corbera: S’iniciarà a les 19.00h des del Pont de Can Rafel, passant per av.Catalunya, pg. Dels Arbres, c. Sant Antoni fins a la Societat. Diadema. Hi col·laboren la Ràdio Corbera, ACOPA, Societat Coral Diadema, Club de Fútbol Corbera, Transborràs, Ponce’s Perruquers i Autocorb.

Cornellà: A partir de les 18.00h amb espectacle inaugural al parc del Canal de la Infanta. Consulteu el recorregut: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1ioUBtCM8khM3fpv2wiUWRJzBrCo&hl=ca&ll=41.358359821155354%2C2.0741683000001103&z=15

El Papiol: A les 18.00h sortirà des de la Plaça de l’Església, – carrer Major avall – avinguda de la Generalitat avall – carrer del Dr. Trueta – avinguda de la Generalitat amunt – Ajuntament (on recolliran les claus de totes les cases del poble)A l’Ajuntament, els Reis Mags faran una parada i des del balcó consistorial dedicaran unes paraules a tots els veïns. avinguda de la Generalitat amunt – carrer Major amunt – plaça de l’Església, on recolliran les cartes als nens i nenes.

El Prat: Arriben a les 17.0hh a la plaça Catalunya on se’ls farà entrega de la clau de la ciutat, pa i sal, símbols de pau. A les 18.00h iniciaran el recorregut pel Barri de Sant Cosme i a les 20.30h arribaran a la Plaça de la Vila. Els nens que es trobin allà podran escoltar cançons i contes mentre els esperen.

Esparreguera: Inici a les 18.30h, carrer de Montserrat, plaça de Sant Magí, carrer d’Orenci Valls, avinguda de Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga i dels Arbres, plaça de la Constitució, carrers de Baix i de Sant Joan, avinguda de Francesc Marimon, carrers de la Fontdel Vidal, de Barcelona, de la Guardiola i dels Cavallers, plaça de l’Ajuntament i carrer Gran. Organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes i col·laboren els Amics de la Flama d’Esparreguera i la Ràdio Club EA3Spain.

Esplugues: A les 12.00 als Jardins de Can Tinturé, s’explicarà el conte teatralitzat En Fanguet i els Tres Reis.  A les 18.00h l’alegre Fanguet saludarà als Reis on aquests rebran la clau màgica de la mà de l’alcaldessa. L’arribada de Ses Majestats d’enguany serà especial per als infants amb alguna sorpresa. A partir de les 18.30h s’iniciarà la Cavalcada que arribarà a la Rambla Verge de la Mercè cap a les 20.30h.

Gavà: A les 18.00 a la plaça de Jaume Balmes. A les 19.00h s’iniciarà i passarà per pl. de Jaume Balmes, av. Diagonal, c. de Guifré el Pelós, c. de Sant Lluís, pl. de Catalunya, Av. d’Eramprunyà, rbla. de Maria Casas, c. del Centre, c. de Sant Nicasi, c. de la Rectoria, pl. de l’Esglèsia, pg. de Joan Maragall, c. de Montflorit i c. de Sant Pere.

La Palma de Cervelló: A les 18.00h pels carrers de la Palma fins arribar al Poliesportiu Municipal on els nens i nenes podran entregar les seves cartes.

Martorell: Inici a les 18.10h, enguany amb un presentador que donarà continuïtat als moments previs a l’arribada de Ses Majestats. L’actuació comença a les 17.30h a la Coral Ars Nova. Recorregut: el passeig del Quarter; la plaça de la Creu; el carrer de Pere Puig i d’Anselm Clavé i la plaça de la Vila, amb pujada al balcó de l’Ajuntament. Després d’aquesta pausa, el recorregut continuarà pel carrer de Francesc Santacana; la plaça de l’Església; el Portal d’Anoia, l’avinguda de Pau Claris; l’avinguda de Fèlix Duran i Cañameras; la plaça de la Rosa dels Vents; el carrer de Sant Antoni Maria i Claret; el carrer del Doctor Massana; la plaça del Vi; el carrer del Pintor Fortuny; l’avinguda Puig del Ravell; el carrer de Jacint Verdaguer i la Rambla de Les Bòbiles, punt final pels volts de les 21h, quan pujaran dalt d’unes trones i rebran les darreres cartes dels infants de Martorell.

Molins de Rei: A les 18.00h arriben per la carretera de Vallvidrera. Recorregut: carrer Jacint Verdaguer, carrer Molí, passeig del Terraplè, carrer Verge del Pilar, parc Pont de la Cadena, carrer Raseta (parada tècnica), Canal de la Infanta, passeig Pi i Maragall, plaça de la Creu, carrer Major i carrer Pare Manyanet. Finalitza a la plaça de l’Església on tindrà lloc el pessebre vivent a càrrec de l’esplai MIB, l’espectacle de la rebuda dels Reis i l’entrega de cartes i xumets. Organitza: Comissió de la Cavalcada de Reis.

Olesa: A les 18.0hh a la plaça del doctor Flèming, davant ‘estació, on arribaran els Reis amb tren màgic. Acabarà a la Plaça de Catalunya on s’entregaran les claus màgiques. Hi haurà un espectacle de música i llum a la façana de l’estació. Recorregut: des de l’estació els Reis pujaran pel carrer Pau Casals, per girar cap a l’esquerra a l’avinguda Francesc Macià en direcció a Els Closos. Acte seguit la comitiva reial pujarà pel carrer Amadeu Paltor per arribar al carrer Argelines, i seguir per Anselm Clavé, i fins al Jacint Verdaguer.

Pallejà: A les 18.30h. Recorregut: Sortida de la Pl. Llum, c. Ntra. Sra. Loreto, av. Onze de Setembre, c. Joan Margall, av. Prat de la Riba, av. Generalitat, c. Pau Claris i Ntra. Sra. de Loreto, pl. de la Llum.Organitza; Cultura i la Comissió de Reis.

Sant Andreu de la Barca: A les 18.15h a l’esplanada del mercat setmanal, on abans es farà un espectacle infantil. Després de rebre les claus faran un passeig pels carrers de la ciutat on repartiran 1.8 tones de caramels.

Sant Boi: A les 17.00h Les cultures del món formaran part de la cavalcada, el món dels somnis ambientats a les cultures de terres llunyanes és el tema elegit. Abans de la cavalcada, el parc de la Muntanyeta s’omplirà de personatges amb un espectacle de la companyia Gog i Magog. Després rebran els reis les claus de la ciutat.

Sant Climent: A les 18.00h. Recorregut: Carretera Prat de la Riba, Carrer Moll, Plaça de la Vila, Carrer de Cal Marí fins a l’Escola Sant Climent, on els nens i nenes podran donar la carta als Reis.

Sant Esteve Sesrovires: A les 18.00h des de l’Avinguda Vallserrat. Av. Montserrat, C/ Major. A l’Ajuntament seran rebuts per les autoritats locals. Després es dirigiran a la Plaça Dr. Tarrés on recolliran les cartes dels nostres infants.

Sant Feliu: A les 18.00h organitzada per La Comissió de Reis. Recorregut: Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Pi i Margall i Plaça de la Vila, on es faran entrega de les cartes.

Sant Joan: A l’esplanada del parc de la Fontsanta, a partir de les 17.30h acompanyats per l’astròleg Sadurní i els seus ajudants, els patges, els infants reials i el grup de percussió Abra-KPum i Atabalats. La cavalcada s’iniciarà a les 18.25h al barri de les Planes. Cap a les 21h arribaran a la plaça Catalunya on se’ls entregarà la clau de la ciutat des del balcó de Can Negre.

Sant Just: Arribada del patge reial de 17.00h a 20.00h a la plaça Verdaguer i al Casal de Joves. A les 17.00h als voltants de la plaça de l’Esglesia i la plaça Verdaguer, arribaran Ses Majestats i a partir de les 18.00h des del Casal de Joves s’iniciarà la 67a Cavalcada. A partir de les 22.00h Ses Majestats visitaran cases d’alguns nens.

Santa Coloma de Cervelló: A la Santa Coloma i Cesalpina, a les 18h al casal municipal de Cesalpina arribada de SSMM, i recollida de cartes. A les 19.0hh la cavalcada amb inici a l’Avinguda Santa Coloma i arribada a la plaça de les Vinyes. A les 19.30h benvinguda a l’ajuntament i lliurament de cartes. Organitza: Comissió de Reis de Santa Coloma i Cesalpina (Societat Recreativa) | Ajuntament. Regidoria de Cultura.A la Colònia Güell, a la plaça Anselm Clavé benvinguda de SSMM, a l’Ateneu Unió repartiment de regals, Organitza: Associació Cavalcada de Reis de la Colònia Güell – Col·labora: Ajuntament. Regidoria de Cultura | Associació per a la Conservació de la Colònia Güell | Ateneu Unió.

Torrelles: A les 18.30h arribaran a la plaça de l’Ajuntamente, el Centre d’Esplai Arc de Sant Martí representarà el conte del “fanalet de Torrelles” Recorregut: Av. Dolça de Provença, av. Pau Casals, pujada de Can Roig, c. Major, Plaça de l’Ajuntament, c. Raval Padró, c. Rafale Casanova, c. Major, c. Joan XXIII, plaça Catalunya, c. Martí Mas, c. Joan Maragall, c. Major i plaça de l’Ajuntament.Organitza: Ajuntament de Torrelles.

Vallirana: A partir de les 18.30h Recorregut:Espai Cívic Les Sedes, c/ Major (amb visita a l’Ajuntament), les Casetes, c/ de l’Església (amb l’ofrena al nen Jesús a l’Església), c/ Miquel Batlle i c/ de Pau Casals (amb lliurament de les cartes dels nens a Ses Majestats a l’interior del Casino Valliranenc).Acompanyats de les trompetes i els tambors de “Els Amics” Organitzada per: egidoria de Dinàmiques Culturals i Turisme, i amb la col•laboració de les entitats locals de Vallirana.
banda de trompetes i tambors “Els Amics”.

Viladecans: A les 18.0hh davant d’Atrium Viladecans. Després d’un espectacle de llums làser es projectarà el conte que donarà la benvinguda als Reis. I tots tres, acompanyats pel Sereno i la seva comitiva, enfilaran els carrers de Viladecans. La Mamuteta participarà per recollir els xumets dels nens i nenes. Cada rei té la seva temática: Melcior, l’astronomia, Gaspar, el món de les joguines, i Baltasar el món oriental.

Imatge: Ajuntament de Collbató (Cavalcada 2016) 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here