Ahir a la tarda la Policia Nacional va detenir vuit militants d’Arran, un d’ells del Baix Llobregat, per desordres públics davant del Tribunal Suprem. Segons van indicar les fonts policials a l’agència Efe els arrestos van realitzar-se a les dues del migdia a la plaça de la Vila de París. Els detinguts portaven pots de pintura i pancartes.

Arran i la CUP van confirmar-ho i denunciar-ho ahir des de les seves xarxes socials mantenint, però, l’anonimat dels detinguts i sense especificar-ne el nombre. Els detinguts ahir van restar sota custòdia policial a Madrid.

Des del nucli d’Arran Sant Feliu- Sant Just, van expressar des de les xarxes socials que un dels detinguts era del Baix Llobregat i van especificar que aquest acte era un “acte simbòlic”  per a “donar el tret de sortida a la campanya pels judicis que aviat començaran”  

Avui han organitzat una concentració en suport dels detinguts a les 10.30h a als Jutjats de Plaça Castilla de Madrid.

https://twitter.com/Arran_jovent/status/1082889953183518720

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here