La Policia Local de Sant Joan Despí en col•laboració amb els Mossos d’Esquadra ha detingut un home de poc més de 40 anys per haver encastat el seu cotxe intencionadament contra l’entrada principal de Tv3. Els fets van passar poc abans de les 15 h d’aquest dimecres.

Segons ha sabut l’ACN, dimarts l’home ja havia intentat entrar a les instal•lacions de la televisió pública amb un cartell a les mans on retreia que hi ha “il•luminats” que “no surten a Tv3”. El personal de seguretat, però, li ho va impedir i ahir va tornar encastant el cotxe contra l’entrada. La Policia Local li va practicar la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu, mentre fonts coneixedores de la investigació han apuntat que l’home té una alteració mental.

Després del xoc, els agents de seguretat de Tv3 van retenir el conductor del vehicle, que no va mostrar resistència, segons va informar la televisió pública. Al cap de pocs minuts, van arribar diversos efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. A resultes de l’impacte, va quedar trencada una de les dues portes d’accés a Tv3.

Per sort no es va haver de lamentar cap ferit.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here