El vicepresident del Govern també va denunciar des del Baix Llobregat, que Ciutadans hagi pactat amb Vox a Andalusia: “els ho hem de recordar cada dia, encara que ho intentin amagar. Nosaltres, en canvi, sempre combatrem l’extrema dreta”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, va advertir aquest diumenge des de Sant Vicenç dels Horts, que si el govern espanyol vol garantir la seva estabilitat, “ha d’afrontar una negociació política sobre el futur de Catalunya”, un futur que “només podran decidir els catalans i catalanes”, i ha de “demostrar amb gestos clars que rebutja la via repressiva”. Ho va fer en un acte a la localitat baixllobregatina, on també va respondre a Miquel Iceta, que dissabte va proclamar que és impossible que Esquerra voti en contra dels pressupostos espanyols: “el que és impossible és que més de 2 milions de persones que volem la independència desapareguem i ens oblidem dels presos polítics i dels exiliats”.

El vicepresident va constatar que “el PSOE exigeix que li aprovem els pressupostos perquè, si no, vindrà Vox, però Vox ja el tenim aquí, com a acusació popular als nostres líders. En lloc de ser els acusadors, haurien d’estar al banc dels acusats”. També va lamentar que ara que han començat a “esquerdar el patriarcat”, l’extrema dreta guanyi força, i va denunciar que Ciutadans hagi pactat amb la formació d’ultradreta a Andalusia: “els ho hem de repetir cada dia, encara que ho intentin amagar. Nosaltres, en canvi, sempre combatrem l’extrema dreta”.

“La República que volem construir té nom de dona i només amb les dones al capdavant serà possible”, va sentenciar Aragonès.

A Sant Vicenç dels Horts també van intervenir la consellera de Justícia, Ester Capella, la diputada Jenn Díaz i la candidata a revalidar l’alcaldia, Maite Aymerich, que va reivindicar el “projecte just, feminista i de progrés” que va engegar amb Oriol Junqueras per “convertir Sant Vicenç en una ciutat republicana”. El vicepresident va subratllar que “la República que volem construir té nom de dona i només amb les dones al capdavant serà possible”. “És una República que té els fonaments als ajuntaments i la igualtat, la llibertat i la fraternitat per bandera. És una República per a tothom”, va concloure.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here