La multinacional tecnològica canvia de seu per l’elevat preu del lloguer al districte de Barcelona

La multinacional tecnològica Indra traslladarà les oficines del carrer Tànger, al 22@ de Barcelona, a un edifici del complex Inneo de Sant Joan Despí el pròxim dijous 17 de gener, segons han explicat fonts de l’Ajuntament del municipi del Baix Llobregat a l’ACN.

Indra va comunicar al juliol la decisió de moure els 830 treballadors de l’edifici del 22@ per l’elevat preu del lloguer al districte de la capital catalana. L’acord per traslladar-se a Sant Joant Despí es va tancar amb el fons alemany Freo i es tracta d’11.314 metres quadrats de superfície on el fons preveia invertir 8 milions d’euros. La setmana que ve es farà efectiu el trasllat després d’un període de reforma.

La companyia tecnològica també va explicar la decisió de canviar d’oficines per la intenció de guanyar eficiència “reagrupant equips de treball” a les noves oficines de Sant Joan Despí. Segons van explicar fonts d’Indra a l’ACN quan es fa fer pública la decisió, a l’edifici de la localitat del Baix Llobregat hi treballaran 1.200 empleats dels 3.100 que Indra té en l’àmbit de Barcelona.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here