Avui 17 de gener finalitza la termini per a votar la primera ronda dels Premis Enderrock 2019 on el Baix Llobregat hi és ben present.

La segona volta engegarà dilluns 21 de gener i s’allargarà fins al diumenge 3 de febrer i només hi passaran les 20 propostes més votades de cada categoria. La darrera volta, s’iniciarà el dijous 7 de febrer i s’allargarà fins el 18 del mateix més, on s’anunciaran els finalistes de cada categoria i servirà per a decidir qui s’emporta cadascun dels reconeixements de votació popular.

The Penguins: doble nominació

Des e Sant Feliu de Llobregat The Penguins barreja els aires jamaicans i la música per als més petits. Estan nominats a Millor disc de pop-rock del 2018 pel seu primer treball en català Herois de cartró, que van presentar el passat desembre a la Sala Apolo de Barcelona. I, a Millor disc infantil/per a públic familiar del 2018 amb Reggae per xics i el disc Ballant damunt la lluna, que inclou, per primera vegada temes propis, a més de les adaptacions de temes populars catalans al reggae.

El primer disc d’Alfred Garcia

Sortit d’ Operación Triunfo, Alfred Garcia és un dels concursants que més èxit a tingut. El veí del Prat del Llobregat va presentar el seu disc, 1016 (el seu número de càsting) el passat desembre, i ja ha anunciat una gira amb les entrades esgotades en menys d’una hora. Un àlbum personal, produït i escrit per ell, que inclou, una remasterització de l’Himne del Prat. Està nominat a Millor disc de cançó d’autor del 2018.

Joan Dausà, Premi Enderrock de la Crítica a millor artista del 2018

El Santfeliuenc, Joan Dausà amb el seu Ara som gegants, rep el Premi Enderrock de la crítica com a millor artista del 2018, tant pel seu últim treball com per la gira de concerts emotiva i intensa amb la que ha recorregut paratges únics arreu del país. A més, està també nominat a Millor disc de cançó d’autor del 2018.

Per a votar en aquesta primera ronda i en les següents feu clic en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here