A l’hivern, al voltant del 20 de gener, dia de Sant Sebastià, celebrem la Festa Major, que omple la ciutat d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. Si consulteu l’agenda de cada edició,  podeu trobar-hi interessants propostes com les actuacions musicals i teatrals, les visites guiades i els balls populars

A més, des de fa tres anys, pots participar al joc “Coneixes Viladecans”, un Trivial amb preguntes sobre la ciutat i els ciutadans i ciutadanes il·lustres que han construit la seva història.

CONVIDATS DE LUXE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Aquest any, la Festa Major d’Hivern s’envolta de convidats d’excepció per celebrar tant estrenes com aniversaris d’allò més especials. És el cas d’El Mamut de Viladecans, que celebra el seu 10è any de vida com a entitat en companyia de Le Poulain de Pézenas, una de les icones del bestiari festiu i popular d’Europa. Es tracta d’un enorme i singular poltre de fusta originari de l’Occitània, que desfilarà amb el Mamut en el tradicional cercavila fins la plaça de la Vila.

L’Ateneu de Cultura Popular de Can Batllori, per la seva banda, celebra la inauguració de la seva nova sala d’actes amb dos esdeveniments únics. D’una mà, el concert de Th’ Booty Hunters, una de les formacions musicals del Baix Llobregat amb més projecció dels últims anys; de l’altra, l’espectacle infantil ‘Tinc un paper!’, a càrrec del músic Parc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén.

Tanmateix, per aquest edició encara es mantenen alguns dels actes clàssics d’aquestes festes. Bona mostra n’és el Narracans, el festival de narració oral de Viladecans, que celebra el seu cinquè aniversari. En ell, narradors experts i novells us deixaran bocabadats amb històries d’aquí i d’allà explicades amb un únic element principal sobre l’escenari: la veu.També tornen el concert coral del Cor Som i Serem i el Mercat d’Arts i Oficis.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA 

 

Font: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here