Aquest diumenge va celebrar-se la Gala d’Eurovisión amb els concursants d’Operación Triunfo, per a escollir la cançó que representarà a Espanya al festival. “La Venda” interpretada pel terrassenc Miki Núñez i composada per Adrià Salas (La Pegatina) va ser finalment l’escollida.

Tot i així, el Baix Llobregat va tornar a tenir-hi una presència significativa.

El concursant d’Operación Triunfo, Carlos Right, veí d’Esplugues, va passar una primera fase de selecció de les cançons en la que van escollir-se les deu definitives que van cantar-se ahir a la Gala. Right, amb el somriure que el caracteritza, va cantar “Se te nota”, cançó composada per Morat. Tot i que finalment, va ser el menys votat dels seus companys, ha expressat a les xarxes socials que està molt orgullós de treballar amb el grup colombià i ha agraït el suport dels fans, a qui els hi ha promès bones noticies properament.

Per altra banda, el músic santfeliuenc, Nil Moliner, va tornar a formar part de la composició d’una de les cançons. Moliner, que treu el seu primer treball en solitari  “El despertar” el proper 1 de febrer i que presentarà a la Sala Barts el 8 de març, va composar juntament amb María Peláe i Javi Garabatto, “Nadie se salva” interpretada per Miki i Natalia, i que va quedar en una destacada tercera posició. Moliner, l’any passat, va composar la cançó per Alfred Garcia, “Que nos sigan las luces”; una cançó que no ha parat de sonar, que Alfred ha fet que formi part del seu primer disc “1016” i que els dos artistes han cantat de conjuntament en molts dels seus concerts.

El mateix Alfred Garcia, veí del Prat, va ser també present a la Gala per a explicar la seva experiència l’any anterior al festival, on va compartir escenari amb Amaia, amb “Tu canción” del compositor Raul Gomez. Tot i que els joves van aconseguir un discreta 23 posició, Alfred va expressar la seva gratitud respecte l’experiència i va destacar les nombroses portes que la participació a Eurovisión va obrir-li per a la seva carrera musical.

Imatge: RTVE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here