Demà 25 de gener es farà el lliurament del premi de la campanya de promoció turística ESNADAL.CAT del  Consorci de Turisme del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el passat mes de desembre, va posar, una original campanya de promoció turística per compartir la il·lusió del Nadal i alhora donar a conèixer els atractius, fires i festes de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

El web esnadal.cat, a més de ser l’aparador de la gran quantitat d’esdeveniments nadalencs, va convidar als usuaris a compartir els seus desitjos a l’arbre de Nadal del Baix Llobregat, escollint una bola personalitzada amb motius reconeguts de la comarca, i amb l’oportunitat de guanyar un premi molt autèntic: una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat.

D’entre més de 1.000 participacions, la persona guanyadora del premi d’aquesta edició és la Sra. Mar Rodríguez Güemes de l’Hospitalet de Llobregat, d’acord amb el sorteig celebrat el passat 31 de desembre de 2018.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc demà divendres 25 de gener a les 9h a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Farà l’entrega el Sr. Juan Pedro Pérez, Conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here