Begues ha iniciat un seguit d’actuacions per a millor la qualitat de vida de la gent gran del municipi. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha iniciat el programa Segueix el ritme” format per cinc caminades en l’entorn del municipi a més de les caminades del programa A cent cap als 100.

El proper 8 de febrer se celebrarà la primera d eles caminades, que tindran una periodicitat mensual i que partiran des del Centre Cívic El Roure. La modalitat que es durà a terme serà la marxa nòrdica; caracteritzada per emprar dos bastons i que funcionava com a forma d’entrenament per als esquiadors de fons durant l’estiu.

Les persones interessades, tindran a disposició de préstec els bastons, i les inscripcions seran totalment gratuïtes. Caldrà formalitzar-les els dos dijous anteriors a l’activitat. Les properes sortides seran el 8 de març, el 12 d’abril, el 3 de maig i el 31 de maig, quan se celebrarà la cloenda.

A més, el programa A cent cap als 100, organitzat de manera conjunta per diferents municipis i la Diputació de Barcelona, acollirà a Begues la propera sortida el 21 de febrer.

Font: Aj. De Begues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here