L’agent va negar els fets i va justificar l’ús de la porra assegurant que la gent concentrada a l’escola els van agredir

El jutjat de Martorell va jutjar divendres passat un agent de la Guàrdia Civil procedent de Sevilla que l’1 d’octubre de 2017 va actuar a l’escola la Roureda de Sant Esteve Sesrovires quan s’hi estava celebrant el referèndum d’independència.

L’agent, defensat per un advocat de l’Estat, va venir expressament des de Sevilla per declarar davant del jutge de Martorell per la denúncia de dues persones que van rebre cops.

Els cops es van produir quan la Guàrdia Civil volia obrir un passadís entre la gent per deixar passar la policia judicial que havia d’endur-se les urnes.

Durant el judici, l’agent va reconèixer haver actuat al centre però va dir que no recordava si va colpejar les dues persones que han presentat la denúncia.

L’acusat s’enfronta a una pena de multa, va negar els fets i va justificar l’ús de la porra. Va declarar que la gent concentrada a l’escola els van agredir i els van intentar prendre material antiavalots.

L’acusació va basar la seva tesi en un vídeo on es veu l’impacte que rep una de les víctimes quan estava d’esquena.

Als voltants del jutjat de Martorell s’hi va desplegar un important dispositiu de seguretat dels Mossos.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here