El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, han tancat les visites institucionals de la 168ª edició de la Fira de la Candelera. Ambdós han coincidit en destacar la combinació de tradició i modernitat de la Fira com a elements cabdals per explicar l’èxit d’aquest esdeveniment.

Els dos representants polítics han arribat a les 17.30h de la tarda i després de les tradicionals salutacions han realitzat un parlament institucional a la Sala de Sessions. El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat que “l’èxit d’aquesta fira està en la seva recepta, que és gent vinguda de llocs diferents compartint i intercanviant experiències i visions”, i ha afegit que “malgrat les dificultats i els moments complicats que vivim, aquesta és la mateixa recepta que ens ha de fer avançar com a país”.

El conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, ha destacat que el departament que coordina “necessita treballar de forma totalment sincronitzada amb les necessitats dels Ajuntaments per treure el màxim rendiment dels recursos i les polítiques socials”. El Homrani també ha subratllat “la combinació de tradició i modernitat com a fórmula d’èxit de la Fira”.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals ha mostrat plena sintonia amb els convidats i a explicat el perfil de la vila. Casals ha qualificat Molins de Rei com “una vila equilibrada, on hem aconseguit donar grans cobertures socials i bones oportunitats econòmiques a la gent sense tenir una renda per càpita excepcional”. Finalment, el regidor de Fira, Ramon Sànchez ha subratllat que “la Candelera agrada pel seu esperit, perquè ofereix el millor que tenim com a societat, com a poble i com a país”.

Un cop acabats els parlaments ha començat un recorregut pels àmbits firals que ha acabat a la Fira de Vins, que és la més antiga que es fa a tot el país.

Font: Ajuntament de Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here