Des del 8 i fins el 12 de febrer, Pallejà gaudeix de la seva celebració popular d’hivern amb activitats per a tots els públics

La Festa Major de Santa Eulàlia ha tornat un any més amb propostes per a tots els públics, amb l’objectiu de fer passar grans estones als pallejanencs i les pallejanenques.

Després de diversos dies d’activitats, aquest diumenge 10 de febrer, al matí, hi haurà un Torneig de Petanca de la Gent Gran al Casal d’Avis, la tradicional Plantada dels Gegants i Capgrossos a la plaça de la Llum i la 4a Fira Animalista al parc de la Molinada. A les 11 hores, s’organitzarà una Flashmob a càrrec de l’escola de dansa Sònia Navarro a la plaça del Castell i a les 11.30 hores, a la plaça de la Llum, començarà la Cercavila de Gegants, que comptarà amb la participació de les colles de Gualba, Maials, Sant Adrià del Besòs, Torelló, Sant Joan de Vilatorrada, Port de la Selva i Pallejà. Un cop finalitzi la rua, hi haurà concentració i ballada final a la plaça del Castell. Finalment, a les 19.30 hores, es presentarà l’espectacle ‘50 anys de la nova cançó’ a la Sala Pal·làdius.

Per últim, el dimarts 12 de febrer, dia de la festivitat de Santa Eulàlia, al matí, se celebrarà la tradicional missa en honor a la patrona i la 16a Trobada de col·leccionistes locals de plaques de cava a la plaça Major i a les 12 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa a la plaça del Castell. A la tarda, la plaça de la Llum acollirà una xocolatada popular i la Sala Pal·làdius, animació infantil a càrrec del Món Extraescolar. També, la Sala d’Actes del Castell acollirà una tertúlia sobre la indústria tèxtil a Pallejà.

Així mateix, durant tots els dies de la Festa Major de Santa Eulàlia, la ciutadania pot gaudir de l’exposició ‘Pallejà, les masies, cases de pagès i la seva gent’ a la Masia Museu i de la fira d’atraccions que es troba a la ronda de Santa Eulàlia, davant del polígon industrial La Matas.

Font: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here