Un total de 25 empreses del Baix Llobregat han obtingut el distintiu de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment l’Instituto de Turismo Responsable.

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2018. De les 25 empreses distingides, 20 empreses renoven el distintiu, i 5 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Aquestes empreses noves són el Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat, el restaurant Calamar Lobster de Gavà, i els chiringuitos el Tibu-Ron Beach Club, Ananda i Chalito de Castelldefels.

Aquest programa impulsat per la Diputació de Barcelona compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, i els Consorcis de Turisme de cada territori. Actualment, més de 200 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona tenen aquest distintiu.

El proper dimecres 13 de febrer a les 11h, a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, tindrà lloc el lliurament dels distintius Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere a les 25 empreses i entitats del territori, de la mà del Conseller de Turisme del Baix Llobregat, el Sr. Juan Pedro Pérez, i del Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Sr. Miquel Sàmper Rodríguez.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística, públics i privats.

La comarca del Baix Llobregat avala el seu compromís amb la gestió responsable del turisme amb 25 empreses reconegudes amb el compromís de sostenibilitat Biosphere i una empresa amb la certificació Biosphere -la Cripta Gaudí de la Colònia Güell-.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat manté la seva ferma aposta per la sostenibilitat turística a la nostra destinació amb la implantació d’aquest programa.

25 empreses i entitats distingides al Baix Llobregat:

1 AVANT GRUP – Sustainable Mobility Solutions

2 Calamar Lobster

3 Catalunya en Miniatura

4 Centre Comercial Splau

5 Centre Esplai

6 Centre Jujol Can Negre – Ajuntament de Sant Joan Despí

7 Centre Municipal de Vela del Prat

8 Chiringuito Ananda

9 Chiringuito Chalito

10 Chiringuito Tibu-Ron

11 Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat

12 Foto Pir Video

13 Fundació privada Sigea

14 Museu de Sant Boi de Llobregat

15 Oficina de Turisme de Castelldefels

16 Parc Arqueològic Mines de Gavà

17 Platja de Castelldefels

18 Platja de Gavà

19 Platja del Prat de Llobregat

20 Porta del Delta – Oficina Can Camins

21 Restaurant Ermita de Brugués

22 Restaurant Europa Barbacoa

23 Tinta i Vi – Estudi d’Art Marta Arañó

24 Trencadís difusió

25 Viladecans The Style Outlets

Font: turisme.elbaixllobregat.cat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here