El passat diumenge, va presentar-se a les Termes Romanes de Sant Boi el projecte escènic “La visita de l’emperador”, un espectacle que estarà interpretat per 12 joves de la ciutat escollits mitjançant un càsting el passat mes de novembre. L’estrena serà el proper 25 d’abril a les Termes Romanes, declarades Bé d’Interès Nacional per la Generalitat des de l’any 2017.

Amb aquest projecte es pretén fomentar la creació escènica i les produccions d’àmbit local. L’obra presenta el moment en què l’emperador romà anuncia la seva visita a les termes de Cal Bolius, però els veïns i veïnes de Cornèlius ( a l’altra banda del riu) volen guanyar-se els favors de l’il·lustre visitant tot construint unes termes millors. Aleshores, un grup d’esclaus capitanejats per Germanus i Primitiva es disposen a iniciar un trèfic d’informació per guanyar la batalla. És un espectacle que es basa en un text de l’actor i dramaturg Miquel Murga, dirigit per Roger Cantos, els dos de Sant Boi.

L’alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret, va felicitar “la posada en marxa d’una iniciativa com aquesta que aposta pel talent i la creativitat dels artistes i promotors de la nostra ciutat. Projectes com aquest contribueixen també a la difusió del patrimoni històric local”

També hi haurà funcions els dies 26, 27, i 28 d’abril.

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here