L’E-Bicibox tindrà un cost de 30 euros l’any més una tarifa en funció del temps d’ús

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa aquest dimarts l’E-Bicibox, el nou servei de bicicletes elèctriques compartides a l’Hospitalet de Llobregat i 11 municipis del Baix Llobregat. En les properes setmanes està previst que es posi en marxa també a Sant Cugat del Vallès.

De moment, l’E-Bicibox arrenca amb 300 bicicletes repartides en 45 mòduls d’entre 6 i 7 places. Per fer ús del servei cal ser usuari registrat i disposar d’un targeta identificativa. L’abonament del servei té un esquema tarifari que inclou una quota anual de 30 euros i una tarifa segons franges temporals d’ús que arrenca en els 50 cèntims la mitja hora. Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, ha destacat que el nou servei va en la línia de potenciar una mobilitat sostenible incidint en un canvi d’hàbits de la ciutadania.

Inicialment el nou servei estarà disponible a Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans. Més enllà de Sant Cugat del Vallès, on l’E-Bicibox es posarà en marxa en les pròximes setmanes, la voluntat de l’AMB es anar estenent el servei fins cobrir tots els municipis metropolitans.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here