El Departament d’Educació ha xifrat en un 37% el seguiment de la vaga convocada pels sindicats d’estudiants en el marc del primer dia del judici de l’1-O

Segons les dades recollides pels diferents Serveis Territorials d’Educació, a les quatre de la tarda, la incidència de la vaga als cursos de tercer i quart d’ESO, de primer i segon de batxillerat i als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior s’ha notat, sobretot, a les Terres de l’Ebre, on ha estat del 61,16%.

Les comarques de Barcelona han estat la segona demarcació amb més seguiment, concretament un 53,06%. En tercer lloc s’ha situat el Vallès Occidental, amb un 48,38%. Al Baix Llobregat, el 45,84% dels convocats s’ha sumat a l’aturada.

A la demarcació de Lleida, el 38,81% dels alumnes ha fet vaga, un percentatge pràcticament similar al que s’ha registrat a la de Tarragona, on ha estat del 38,44%. A la Catalunya Central, han fet vaga el 36,40% dels estudiants convocats. I al Maresme i al Vallès Oriental ha estat del 22,43%. Tanca la llista el Consorci d’Educació de Barcelona, amb un seguiment del 14,44%, i la demarcació de Girona, amb un 12,06%.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here