Estat, Generalitat i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat han signat aquest dilluns un nou conveni que permetrà licitar les obres del soterrament de les vies al seu pas pel municipi de forma imminent, per tal que comencin durant aquest 2019

El nou conveni substitueix el vigent des del 2006 que “no oferia les condicions adequades” per adjudicar els treballs perquè, junt amb el soterrament de les vies, incloïa altres actuacions com l’ampliació del tramvia que no permetien desencallar el procés.

Segons ha recordat la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, els treballs, que s’allargaran uns tres anys i mig, tenen un pressupost de 127 MEUR que assumirà íntegrament Adif. La intervenció afectarà poc més d’1,5 quilòmetres de vies, entre la zona industrial del municipi i la B-23 a Sant Joan Despí.

Malgrat que Teresa Cunillera no ha volgut posar terminis a l’inici de les obres per “no afegir més dolor” després de 40 anys d'”expectatives frustrades”, l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, ha reconegut que la signatura del nou conveni permetrà iniciar els treballs aquest mateix any.

De fet, ha anunciat que demà mateix hi ha prevista una reunió amb representants d’Adif per concretar el calendari de licitació.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here