Com a conseqüència de les convocatòries de vaga total o parcial plantejades per diversos sindicats aquest proper divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, es poden produir diferents alteracions a les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans (TMB) en funció del seguiment que tingui la vaga.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha dictat un ordre que estables la prestació d’uns serveis essencials al llarg d’aquesta jornada i que per al metro i els autobusos es garanteixi una oferta equivalent al 50%  a l’habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30h i de 17 a 20h) i del 25% durant la resta del dia.

Els transports d’oci no tenen assignats uns serveis essencials, per tant, pot ser que el Barcelona Bus Turístic i el telefèric de Montjuïc no funcionin.

A la vegada, el transport de superfície patirà afectacions degut a les manifestacions i concentracions convocades al llarg del dia. Durant tota la jornada de divendres, TMB anirà informant de les alteracions i de l’estat del servei pels canals habituals.

Per al que fa la RENFE s’establirà uns serveis essencials equivalents al 33% de l’habitual.

Font: TMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here