[contact-form][contact-field label=”Nom” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Correu electrònic” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Lloc web” type=”url” /][contact-field label=”Missatge” type=”textarea” /][/contact-form]

Avui 8 de març, Dia Internacional de la Dona, per tot el Baix Llobregat s’han organitzat diferents mobilitzacions durant tot el matí que han agrupat una gran quantitat de persones. Les mobilitzacions, on destacava el color violeta,  han estat des de manifestacions fins a esmorzars solidaris i concentracions. Aquests han estat els actes previs que culminaran a la gran manifestació que està prevista  per aquesta tarda a les grans ciutats, concretament, a Barcelona la manifestació està convocada a les 18.30h a la Plaça Espanya.

El seguiment de la vaga laboral, de consum, estudiantil i de cures, segons els sindicats, està tenint més seguiment que l’any passat, i molts comerços estan tancats durant tot el dia. Altres, s’han sumat a la convocatòria d’alguns sindicats a l’aturada de dues hores i la majoria d’universitats s’han trobat avui amb les aules completament buides.

A les mobilitzacions al Baix Llobregat dones de diferents sectors han llegit diferents manifestos per reivindicar els 8 mil motius que avui les porten a aturar-se. S’hi han pogut escoltar diferents eslògans com “Si les dones parem, es para el món”, “Ens volem vives” i “ Ni un pas enrere”.

SANT FELIU DE LLOBREGAT

CORNELLÀ

EL PRAT

SANT VICENÇ DELS HORTS

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here