La companyia compta amb 300 vehicles a la capital catalana que es reactiven de manera gradual

Cabify ja torna a operar a Barcelona, 35 dies després que deixés de fer-ho arrel de l’aprovació del nou decret de la Generalitat que regula el sector dels VTC i que imposa un temps mínim de precontractació del servei de 15 minuts –l’AMB ho amplia a una hora.

La companyia assegura haver-se adaptat a les noves condicions, alhora que esquiva la clàusula de la precontractació, oferint als seus clients un servei “anual” pel qual només hauran de respectar els 15 minuts d’espera prèvia en el primer viatge. Els primers cotxes de Cabify han tornat a sortir aquest dijous de les instal·lacions que l’empresa té al polígon Mas Blau del Prat de Llobregat. En total n’hi ha uns 300 per donar servei a Barcelona, que s’aniran reactivant gradualment.

Tot i que el moviment de vehicles no és el fa un mes i mig, la central d’Auro al Prat de Llobregat, empresa que treballa per Cabify, ha recuperat l’activitat aquest dijous. Segons el cap de formació de l’empresa, Pedro Bujerque, ho ha fet de forma progressiva “per veure com va la cosa”.

Bujerque ha destacat que malgrat les habituals tensions amb els taxistes, en aquest primer dia de feina no s’ha registrat cap incidència i que els contents estan contents i esperançats de poder recuperar la normalitat després d’uns dies de molts nervis i incertesa.

Content per tornar a la feina, el cap de formació d’Auro reconeix que tot i que Cabify ha trobat una manera d’esquivar el temps de precontractació de 15 minuts estipulat per la Generalitat són conscients que en qualsevol moment els poden ordenar aturar de nou l’activitat. “Estem contents i esperançats, però també expectants”, ha afegit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here