Dansa Metropolitana portarà de nou l’art del moviment a les estacions de Cornellà, l’Hospitalet, Badalona i Santa Coloma.

El festival en col·laboració amb Transports Metropolitans de Barcelona torna a traslladar l’art al metro per segona vegada. Enguany, ho farà de la mà de la plataforma HOP, amb una intervenció itinerant per diverses estacions de la xarxa.

El HOP ha dissenyat una intervenció multidisciplinària, una fusió de danses urbanes, africanes, circ i dansa contemporània per a transformar la monotonia del viatge. Un grup de ballarins i ballarines i dos músics interactuaran amb un DJ d’avantguarda que també balla. També els acompanyaran alumnes d’escoles de dansa dels diferents municipis.

Al Baix Llobregat hi arriben a l’estació de Cornellà, el divendres dia 15 de març. Els ballarins es mouran per les instal·lacions i faran petits trams de les línies.

Del 13 al 31 de març, Dansa Metropolitana programa més d’un centenar de funcions a diferents espais, a Barcelona, Badalona, l’Hospitalet, Santa Coloma i al Baix Llobregat a Cornellà i Esplugues.Com a novetat aquest any s’hi sumen el Prat, Viladecans i Sant Cugat.

Font: TMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here