L’escriptora i diputada al Parlament de Catalunya s’afegeix a la llista i dona suport a la candidatura republicana pels vincles que manté amb la ciutat

Jenn Díaz, escriptora i diputada al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana formarà part de la llista d’aquest partit a Esplugues de Llobregat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Díaz té un vincle especial amb la ciutat d’Esplugues, on havia residit i on sovint se la pot veure en entorns escolars i esportius, a causa de vincles familiars.

Jenn Díaz va aparèixer en el panorama literari el 2011, amb la novel·la Belfondo, amb només 22 anys. En castellà, ha publicat El duelo y la fiesta, Mujer sin hijo i Es un decir entre 2012 i 2014. El 2015 fa el seu debut literari en català, amb Mare i filla, seguit de Vida familiar el 2016.

El novembre de 2017 es fa anunciar que ocuparia el número 8 per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21D, i va ser escollida diputada. Ha destacat pel seu compromís republicà i feminista, i darrerament ha estat aplaudida transversalment per la seva intervenció al Parlament, fent públic que és una supervivent de la violència masclista.

La llista d’Esquerra Republicana de Catalunya anirà encapçalada per Oriol Torras i Hermínia Villena, actuals regidors al consistori espluguí, i serà una llista en cremallera.

Imatge: esquerra.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here