El proper diumenge 24 de març Cornellà celebra la 6a Festa del Riu amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, una proposta lúdica i alhora pedagògica per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de la ciutat.

La celebració tindrà lloc entre les 10.00 i les 13.30 hores, a l’entorn de riu Llobregat, des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer verge de Montserrat fins a l’espai de ribera del riu. Aquest espai s’omplirà d’activitats, tallers familiars (amb webcams, alliberament de tortugues, tallers d’abelles, d’ocells  i d’invertebrats, construccions amb canyes, jocs, etc.) a més es realitzarà una planada d’arbrers, una pedalada popular fins a la platja del Prat i un itinerari naturalista per identificar espècies emblemàtiques d’aquest medi natural.

Alhora s’han previst dues actuacions culturals amb els Castellers de Cornellà i un cercavila. I per als més esportistes es repetirà el Train Running, un cros familiar d’obstacles de 7.5 kilòmetres (edat mínima 8 anys, inscripcions al Club Delfos, Orgànic i J’Arribu Sports, preu 10 euros)

 

Font: Aj. Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here