Organitzada per l’Ajuntament de Vallirana, la Fira Vallirana Natura ofereix a la ciutadania un espai de productes i serveis naturals i ecològics, de natura, salut i higiene a través de tallers, activitats i xerrades per a tota la família

Aquesta setena edició de la Fira Vallirana Natura segueix apostant per la difusió i el coneixement i compta novament amb l’Espai Àgora i l’Espai de Vida, adaptats per oferir les persones visitants tota mena de presentacions, xerrades i demostracions que d’interès dins l’àmbit de la Fira.

Durant aquests dies s’han dut a terme tallers infantils, rocòdrom d’escalada amb tirolina i futbolí humà. En definitiva activitats per a tota la família!

Activitats

Avui diumenge, a les 9 h, a la Masia Molí de Can Batlle, ha començat la Marxa Nòrdica. Una activitat física saludable, apta per a tothom amb la col.laboració del MC3 Esports.

A les 11 h, a la Masia Molí de Can Batlle es celebrarà la gimcana familiar d’orientació. Saps anar als llocs amb el navegador o el mòbil, però, i si no funciona? Podreu superar les proves que us proposen amb una brúixola i un mapa? Treballant en equip, segur que arribareu molt lluny! a càrrec d’Argelaga Serveis Ambientals.

A les 11 h, a l’ESPAI ÀGORA una xerrada teoricopràctica sobre etiquetatge, pell, principals substàncies tòxiques, certificacions, productes per a infants, publicitat enganyosa, etc. a càrrec de Regina Belza. Saps quants tòxics et poses a la pell? Ves a descobrir-ho!

També a les 11 h, a l’ESPAI VIDA taller d’abdominals hipopressius a càrrec de Créixer, Espai Familiar

A les 12 h, a l’ESPAI ÀGORA un part sense dolor és possible. Resol interrogants i descobreix eines per millorar el part en aquesta xerrada a càrrec de Cristina Jiménez, acompanyament de processos vitals.

També les 12 h, a l’ESPAI VIDA, xerrada d’iniciació al Mindfulness a càrrec de Rosa Martí. Organitza Rosa Martí. Equilibri, Salut i Benestar.

A les 12.30 h, a la carpa de l’Ajuntament de Vallirana, Rutes i senders de Vallirana. Descobreix-los i gaudeix de la natura local!

A les 13 h, a l’ESPAI VIDA, Revitalitza’t. Taller per explorar tècniques corporals, com la consciència corporal, ioga, Feldenkrais, taitxí, combinant amb tècniques de respiració pensades per activar la teva energia i calmar la ment. Finalment, acabarem amb una meditació amb bols tibetans, elevant així la teva vibració, a càrrec de Margot Vivet.

A les 13 h, a l’ESPAI ÀGORA xerrada a càrrec de a càrrec de l’Agrupació de Defensa Forestal de Vallirana – ADF, per prendre consciència dels riscos i conèixer les mesures d’autoprotecció que es poden dur a terme. Si arriba el foc, estàs preparat?

A les 13.30 h, a l’ESPAI ÀGORA, fabricació i col.locació de caixes niu. Aprèn a construir una caixa niu per col·locar al pati, al jardí o a l’escola a càrrec de l’Agrupació de Defensa Forestal de Vallirana – ADF.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here