La ruta gastronòmica s’ha convertit en una cita imprescindible al calendari del municipi i la comarca

Del 28 de març al 14 d’abril, els productes de temporada del Parc Agrari tornaran a ser els protagonistes del QuintoTapa Sant Just. La ruta gastronòmica és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

No hi ha dos sense tres

La tercera edició del QuintoTapa Sant Just Desvern torna al municipi amb l’objectiu de continuar apostant pels productes locals i de proximitat. Dinou restauradors i restauradores se situen rere els fogons amb més d’una trentena de propostes gastronòmiques amb el producte local i de temporada com a protagonista, després de l’èxit de vendre més de 27.000 tapes a la ruta 2018.

Una cita amb la gastronomia local i el producte de la comarca

Moltes vegades es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també a una alimentació més saludable. Tal com diuen, som el que mengem i podem gaudir dels productes locals i de temporada en el seu moment més òptim.

El QuintoTapa Sant Just Desvern continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto Alhambra, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. I els tapaports plens de segells dels restauradors i restauradores participants, que podran optar a un munt de premis.

#SantJust #NaturalmentCollserola

La gastronomia del municipi torna a ser protagonista en una acció que també és una oportunitat per mostrar a les persones visitants un dels pobles més integrats a Collserola, amb més de la meitat del seu territori situat dins del Parc Natural.

Aquest vincle amb el territori es manifestarà per mitjà de tapes elaborades amb productes de proximitat. La república gastronòmica del QuintoTapa aterrarà a Sant Just Desvern per col·locar-lo al mapa i mostrar el bo i millor del municipi a tothom que s’hi acosti. La primavera arriba de la mà del QuintoTapa, que farà ballar els paladars, Sant Just Desvern i, naturalment, Collserola.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here