La Volta Ciclista a Catalunya se celebra del 25 al 31 de març. En aquesta edició hi participa el ciclista Chris Froome, guanyador quatre vegades del Tour de França, vencedor del Giro d’Itàlia i la Volta a Espanya, després d’haver disputat la ronda catalana el 2010, 2011, 2014, 2015, 2016 i 2017.

A més de Froome, també passaran pel Baix Llobregat altres figures del ciclisme, com el campió del món Alejandro Valverde, Egan Bernal, Miguel Ángel López, Thibaut Pinot, Romain Bardet, Enric Mas o Marc Soler.

La 7a i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà per la capital del Baix Llobregat, concretament per la carretera de Laureà Miró aquest diumenge 31 de març a les 11 h, en una etapa de 143,1 km, que començarà i acabarà a Montjuïc (Barcelona).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here