El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018-2019.

Aquesta és la segona edició del premi que té com a objectiu fer un reconeixement i impulsar les entitats d’economia social al Baix Llobregat. Aquestes entitats son uns projectes que destaquen per la seva vocació social, per ser sostenibles i intercooperar, per disposar d’un pla formatiu que fomenta el coneixement de l’economia social i solidària, per aplicar criteris de transparència, qualitat laboral, ús de noves tecnologies i el respecte amb el medi ambient.

El passat 2 d’abril va obrir-se la convocatòria i finalitzarà el proper 31 d’agost del 2019.

El Premi està adreçat a entitats d’Economia social i solidària, enregistrades corresponentment i amb seu social a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat.

El certamen premiarà amb tres premis de 2500 €, 1700€ i 800€ respectivament a les entitats que obtinguin la valoració més alta per part del jurat en funció dels diferents criteris a valorar en relació a la innovació, la sostenibilitat, la intercooperació, l’impuls i la visibilització de l’economia social i solidària, la qualitat laboral, l’ús de noves tecnologies, el respecte amb el medi ambient i altres aspectes socials vinculats amb la igualtat i la transparència.

Per a valorar tots aquests aspectes es farà a través d’un Qüestionari de valoració de la candidatura presentada mitjançant una petita entrevista amb els tècnics referents de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és una entitat de referència en el foment i la promoció de l’Economia Social i Cooperativa ala comarca, i s’orienta en la creació de noves cooperatives així com la consolidació i la generació de llocs de treball en cooperatives existents i al foment de l’intercanvi de coneixement de l’economia social.

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius, de la qual en forma part, és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Families i sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social al territori per a impulsar i conèixer l’economia social.

 

Font: CCBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here