El procés s’acabarà definitivament el juliol de 2019, un cop la societat aporti la documentació necessària, segons la portaveu del Govern

La Generalitat ha donat el vistiplau a la liquidació del contracte amb Acciona per la gestió del servei d’abastament d’aigua de la xarxa Ter-Llobregat per valor de 53,8 milions d’euros a favor de l’empresa concessionària. Ho ha aprovat el Consell Executiu aquest dimarts i ho ha anunciat la portaveu del Govern, Meritxell Budó en roda de premsa. “La liquidació definitiva final es realitzarà el juliol de 2019, un cop la societat aporti la documentació comptable i oficial acreditativa dels conceptes reconeguts en aquesta liquidació provisional”, ha assegurat. La proposta de la nova liquidació ha estat formulada per una comissió parlamentària creada pel Govern el juliol de 2018.

La resolució presentada desestima les al·legacions formulades per la societat concessionària a principis d’any després que la Generalitat donés a conèixer la xifra final de les despeses del contracte derivades de la seva invalidesa, d’acord amb una interlocutòria del novembre del TSJC. Una proposta anterior, presentada el mes de novembre, preveia que Acciona pagués al Govern uns 38 milions d’euros.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here